Για την καλύτερη πλοήγησή σου, παρακαλώ να αποδεχτείς τους όρους μας για τα cookie. Διάβασε περισσότερα - Μάθετε περισσότερα - Αποδοχή
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή Λουλουδιών

Για την αποστολή λουλουδιών εντός πόλεων σε όλη την επικράτεια και σε ακτίνα 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης, η αποστολή δεν χρεώνεται με έξοδα μεταφοράς – παράδοσης.

Σε περίπτωση αποστολής με απόσταση άνω των 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης προορισμού, επιλέξτε την ανάλογη χιλιομετρική απόσταση από το κέντρο, στην καρτέλα ΤΑΜΕΙΟ και στη  θέση  2 ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Σε περίπτωση μεγάλης απόκλισης η αποστολή σας και πάλι θα παραδοθεί (προκειμένου να μην εκτεθείτε), η διαφορά αφαιρείται από την αξία των λουλουδιών, αν και πάλι η αποστολή είναι ανέφικτη από το δίκτυο, λόγω μεγαλύτερης απόστασης–διαφοράς ή άλλη αιτία, τότε ενημερώνεστε για το πρόβλημα και τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας.

Για περισσότερες επιλογές σε ότι αφορά τις αποστολές λουλουδιών εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθημερινά από 9:00 έως 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές λουλουδιών στο τηλ. κέντρο 210 95 79 777. Εκπρόσωπος του Net Flower θα είναι στη διάθεσή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ανάλογα με την εποχή, αλλά και τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων λουλουδιών από το ανθοπωλείο παράδοσης, μπορεί να παρεκκλίνει η αποστολή σε κάποια από αυτά. Σκόπιμο είναι, να προτιμάτε συνθέσεις κυρίως με λουλούδια της κάθε εποχής.
Τα δε συνοδευτικά (καλάθια κασπό ή άλλα υλικά συσκευασίας), στο μέγεθός τους θα είναι ίδια ή πάρα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπετε και ενδεχομένως να διαφέρουν στο χρώμα ή το σχήμα, με δεδομένο ότι οι προμηθευτές αλλάζουν διαρκώς τα μοντέλα

Κάθε εικόνα που βλέπετε, επειδή πρόκειται για λουλούδια που είναι φρέσκο προϊόν και μη τυποποιημένο, ασφαλώς θα αποκλίνει ελαφρώς, με δεδομένο ότι οι φωτογραφίες είναι με λουλούδια άλλης στιγμής ή απόχρωσης από του ανθοπώλη στην περιοχή αποστολής.
Επιπλέον, κάθε σύνθεση φκιάνεται για εσάς την ημέρα και ώρα που τα ζητάτε, από ανθοδέτη συνεργάτη μας στον τόπο παράδοσης και όχι από το χέρι του ανθοδέτη της φωτογραφίας,
Αλλαγή ή επιστροφή λουλουδιών που δεν σας ικανοποιούν και σχετίζονται με τα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει, ούτε αν ταλαιπωρηθούν τα λουλούδια ή εκτεθούν σε συνθήκες δυσμενείς (ζέστη,  ήλιος κλπ), η αναφορά προβλήματος θα πρέπει να γίνει άμεσα από τον παραλήπτη στον παραδότη, αφού το προϊόν είναι ανοιχτό και έχετε εικόνα της κατάστασής του αμέσως μόλις τα παραλαμβάνετε.

Σε περίπτωση όμως που παραδοθεί εντελώς διαφορετικό προϊόν (αυτό μπορεί να συμβεί μόνο από ανθρώπινο λάθος και ποτέ σκόπιμα), έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης και είμαστε υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουμε με το σωστό ή και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων που γίνεται (χωρίς άλλο) την ίδια ημέρα.

Ευθύνη μας είναι να πραγματοποιούμε τις παραδόσεις μέσα στην ημέρα που ζητήσατε, όσο για την ώρα παράδοσης δεν είναι υποχρεωτική για εμάς, προσπαθούμε όμως να ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία σας και με τη σύμφωνη γνώμη του παραλήπτη, για αυτό και σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης μετά από επιθυμία του παραλήπτη, δεν ευθύνεται η εταιρίας μας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Κανείς συνεργάτης ανθοπώλης δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας, η αποστολή εκτελείται την επόμενη ή ακόμα και την μεθεπόμενη μέρα. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε την ευθύνη της αργοπορημένης ή λάθος παράδοσης αποστολής. Αυθημερόν, εκτελούνται οι παραδόσεις για αποστολές που δίδονται έως τις 19.00 μμ. Οι μετά τις 19.00 μ.μ. αποστολές, μπορεί να εκτελεστούν κατά περίπτωση την ίδια ή την επομένη ημέρα. Για την επιβεβαίωση παράδοσης της αποστολής σας, ενημερώνεστε με e-mail.