Για την καλύτερη πλοήγησή σου, παρακαλώ να αποδεχτείς τους όρους μας για τα cookie. Διάβασε περισσότερα - Μάθετε περισσότερα - Αποδοχή
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή Λουλουδιών

Για την αποστολή λουλουδιών εντός πόλεων σε όλη την επικράτεια και σε ακτίνα 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης, η αποστολή δεν χρεώνεται με έξοδα μεταφοράς – παράδοσης.

Σε περίπτωση αποστολής σε απόσταση άνω των 2 χλμ., προσθέστε στη θέση “αποστολή”, 5,00€ για αποστάσεις έως 5 χλμ. και 10,00€ για αποστάσεις έως και 10 χλμ., με απόκλιση λάθους εκτίμησης 10%.

Σε περίπτωση μεγάλης απόκλισης η αποστολή σας και πάλι θα παραδοθεί (προκειμένου να μην εκτεθείτε), η διαφορά αφαιρείται από την αξία των λουλουδιών, αν και πάλι η αποστολή είναι ανέφικτη από το δίκτυο, λόγω μεγαλύτερης απόστασης–διαφοράς ή άλλη αιτία, τότε ενημερώνεστε για το πρόβλημα και τα χρήματα επιστρέφονται στο λογαριασμό σας.

Για περισσότερες επιλογές σε ότι αφορά τις αποστολές λουλουδιών εκτός Ελλάδος επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθημερινά από 9:00 έως 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές λουλουδιών στο τηλ. κέντρο 210 95 79 777. Εκπρόσωπος του Net Flower θα είναι στη διάθεσή σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ανάλογα με την εποχή, αλλά και τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων λουλουδιών από το ανθοπωλείο παράδοσης, μπορεί να παρεκκλίνει η αποστολή σε κάποια από αυτά. Σκόπιμο είναι, να προτιμάτε συνθέσεις κυρίως με λουλούδια της κάθε εποχής.
Τα δε συνοδευτικά (καλάθια κασπό ή άλλα υλικά συσκευασίας), στο μέγεθός τους θα είναι ίδια ή πάρα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπετε και ενδεχομένως να διαφέρουν στο χρώμα ή το σχήμα, με δεδομένο ότι οι προμηθευτές αλλάζουν διαρκώς τα μοντέλα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Κανείς συνεργάτης ανθοπώλης δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας, η αποστολή εκτελείται την επόμενη ή ακόμα και την μεθεπόμενη μέρα. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε την ευθύνη της αργοπορημένης ή λάθος παράδοσης αποστολής. Αυθημερόν, εκτελούνται οι παραδόσεις για αποστολές που δίδονται έως τις 19.00 μμ. Οι μετά τις 19.00 μ.μ. αποστολές, μπορεί να εκτελεστούν κατά περίπτωση την ίδια ή την επομένη ημέρα. Για την επιβεβαίωση παράδοσης της αποστολής σας, ενημερώνεστε με e-mail.