Για την καλύτερη πλοήγησή σου, παρακαλώ να αποδεχτείς τους όρους μας για τα cookie. Διάβασε περισσότερα - Μάθετε περισσότερα - Αποδοχή
Αποχυμωμένο Κόκκινο Τριαντάφυλλο | Αποστολή λουλουδιών
35

Αποχυμωμένο Κόκκινο Τριαντάφυλλο | Αποστολή λουλουδιών

35,00 €
κανένα
Forever Roses, Αποχυμωμένα αιώνια τριαντάφυλλα! Σε χρώμα μπλε, σε ειδική γυάλινη καμπάνα για την προστασία και τη διατήρησή του. Είναι επεξεργασμένο με ψυχρή αφυδάτωση και αντέχει 3 – 5 χρόνια χωρίς καμία απολύτως φροντίδα, αρκεί να μην εκτίθεται στο ηλιακό φως και σε υψηλές θερμοκρασίες. (Για διαφορετικά μεγέθη επικοινωνήστε μαζί μας). Το διαθέτουν οι περισσότεροι από τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα. Σε άλλη περίπτωση αποστέλλεται με cfoorier την επόμενη ημέρα, χωρίς άλλα έξοδα μεταφοράς και παράδοσης.
- +
SKU RED 01
Λεπτομέρειες
Forever Roses, Αποχυμωμένα αιώνια τριαντάφυλλα! Σε χρώμα κόκκινο, σε ειδική γυάλινη καμπάνα για την προστασία και τη διατήρησή του. Είναι επεξεργασμένο με ψυχρή αφυδάτωση και αντέχει 3 – 5 χρόνια χωρίς καμία απολύτως φροντίδα, αρκεί να μην εκτίθεται στο ηλιακό φως και σε υψηλές θερμοκρασίες. Το διαθέτουν οι περισσότεροι από τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα. Σε άλλη περίπτωση αποστέλλεται με cfoorier και παραδίδεται την επόμενη ημέρα, χωρίς άλλα έξοδα μεταφοράς και παράδοσης.
Περισσότερες πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
SKURED 01
Χώρα προορισμούΕλλάδα
ΠερίστασηΓιορτή, Γιορτή της μητέρας, Γενέθλια, Επέτειος, Γέννηση, Γάμος, Σε θυμάμαι..., Συγχαρητήρια - Ευχαριστίες, Αγίου Βαλεντίνου
Αποστολή Αποχυμωμένο Κόκκινο Τριαντάφυλλο στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ανθοδέσμες, τριαντάφυλλα, καλάθια με ποτά, φυτά & λουλούδια για κάθε περίσταση!